19 Ağustos 2014 Salı

Karın Kası Nasıl Yapılır

Güzel bir görünümün sırrı düzenli bir spor ile mümkün olmaktadır. Her yaş gurubunun önem verdiği düzgün bir vücut belirli egzersizlerle hayal olmaktan çıkmaktadır. Hem erkekler hem de bayanlar için en önemli konu karının düz olmasıdır. Karın özellikle bikini ile sahilde boy gösterirken güzelliğin göstergesi olarak düşünülmektedir. Peki karın kası nasıl yapılır? Spor salonlarındaki egzersizlerin çoğu karın kaslarına yönelik olmaktadır. Zayıf ama göbekli bir görünüm herkesi rahatsız etmektedir. Bu nedenle zayıf olduğu halde spor salonlarına yazılan bireylere sürekli olarak rastlamaktayız. Karın kası egzersizlerinin en önemlisi ve geleneksel yöntemi şüphesi mekiktir. Farklı şekillerde yapılsa da mekik hareketlerinin hepsi karın kaslarını çalıştırmaya yöneliktir. Bu çalışmalar ile karın sürekli gerileceği için ileriki dönemlerde bu gerginlik hoş bir görünüm kazanmasını sağlayacaktır.
karın kası
Karın kasları için yapılan hareketler tek bir bölgeyi çalıştırmak zorunda değildir. Yani karın çalıştırırken bacak hareketleri de yapılabilmektedir. Bu hareketlerin karını da çalıştırdığından emin olmak gerekmektedir. Karın egzersizleri sırasında bol su tüketmek oldukça önemlidir. Sıvı tüketiminin büyük bir kısmı sudan karşılanmalıdır. Karın kası nasıl yapılır diye soruları hocalarınızla tartışmalısınız. Bu sayede bölgesel çalışmalar yapılarak daha kısa sürede sonuç elde etmek de mümkün olabilmektedir. Karın egzersizlerinin en önemli noktası bu egzersizleri sürekli yapmanın gerekliliğidir. Çünkü karın en zor eriyen bölgemizdir. Uzun süreli çalışmalar sonucu karın kasları oluşabilmektedir. Egzersizlerin devamlılığını sağlamadan karın kaslarının oluşması mümkün olmamaktadır.
Karın kası nasıl yapılır konusu yıllardır gündemde kalmaya devam etmektedir. Bunun nedeni ülkemizde karın yağlanmasını artıran beslenme çeşidinin olmasıdır. Sizler de uygun bir program ile düz bir karına sahip olabilirsiniz. Sadece spor değil beslenme çeşidini de değiştirmek karın için önemlidir. Çünkü karını etkileyen iki önemli unsur diyet ve spordur. Bunları unutmadan çalışmalar yapmak zamanınızı kısaltacak ve daha verimli sonuçlar elde etmenizi sağlayacaktır. Karın kasları için crunch hareketi etkili hareketler arasında görülmektedir. Bacaklarda yapılan hareketlerle karın gerdirilmesi temeline dayanan bu egzersiz şekli bayanlar arasında oldukça yaygındır. Bu hareketi düzenli yaparak düz bir karın elde edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder